Linie de credit pentru persoane fizice

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

O linie de credit online pentru persoane fizice este un tip de împrumut avantajos. La Okcredit punem accentul pe diminuarea presiunii financiare așa că îți punem la dispoziție un interval de 5 ani în care poți să folosești banii.

De ce să alegi o linie de credit online?

Nu este nevoie să te deplasezi dacă dorești să deschizi o linie de credit la Okcredit. Totul se desfășoară rapid și online, iar condițiile de eligibilitate sunt minime, astfel încât cât mai multe persoane să poată beneficia de produsul nostru.

Cât timp beneficiezi de dobândă 0%?

Dacă ești client nou, în prima săptămâna îți oferim dobânda 0%. Ulterior, dobânda se calculează în funcție de suma împrumutată. Totul este prezentat în mod transparent în momentul în care accesezi linia de credit online. Mută cursorul din pagină și alege suma pe care o dorești, iar acesta îți va arată care este dobânda după primele 7 zile.

Criterii de eligibilitate pentru linia de credit online

Linia de credit online este destinată persoanelor fizice care au împlinit cel puțîn vârstă de 19 ani, au un venit stabil din salariu, pensie sau PFA și dețin un cont și un card bancar. Pe lângă acestea, mai avem nevoie doar de o adresă de email și un număr de telefon că să te contactăm in caz de nevoie. Bineînțeles și tu ne poți suna la numărul afișat pe site pentru orice nelămurire. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție!

Întâi vom analiza cererea, iar dacă totul este în regulă, banii îi primești în decurs de două ore. Singurul factor care mai poate influență timpul de acordare este banca la care ai deschis contul. Uneori procesarea plății poate varia de la o instituție financiară bancară la alta.

Cât se poate de simplu! Nu este necesar să te deplasezi de fiecare dată când restitui o parte din sumă. Fiindcă totul se desfășoară online și condițiile de rambursare sunt avantajoase. Așa că poți vira banii direct în cont, din confortul locuinței tale, chiar și de pe telefonul mobil.

Linia de credit pentru persoane fizice este disponibilă timp de 5 ani. Acest interval este avantajos întrucât îți permite să te redresezi din punct de vedere financiar fără presiunea timpului. Bineînțeles, dacă vrei să închizi împrumutul mai rapid, poți face acest lucru foarte ușor odată ce ai rambursat întreaga sumă.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp