Credit nebancar

Creditul e doar la un click distanta

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un imprumut in valoare de 500 lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 6453.28%, comisionul unic de acordare credit este de 50 de lei, dobanda este de 1.2% pe zi din suma utilizata, dobanda totala este 1308.59 lei, iar suma totala de plata este de 1858.59 lei. DAE si suma totala de plata pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunand ca suma aprobata a fost retrasa integral in momentul acordarii, iar rambursarea se face in 12 rate lunare. Linia de credit are valabilitate 5 ani si poate fi accesata prin trageri multiple, in conformitate cu conditiile de creditare.

Inregistrare Banca Nationala a Romaniei nr.

Aplici 100% online

Transfer instant pe card

Fara giranti, fara garantii

Ai crede poate ca nu prea poti avea cheltuieli neprevazute, deoarece fiecare dintre noi tinem evidenta bugetului, dar, in realitate, ne ciocnim frecvent de situatii in care trebuie sa facem rost de bani rapid. Indiferent daca este vorba de o suma de bani necesara pentru o problema medicala neprevazuta sau o amenda, spre exemplu, cert este ca trebuie sa incerci sa gasesti cat mai repede o solutie care sa te ajute sa faci fata cu brio acestor plati care nu suporta amanare. Una dintre cele mai rapide variante pe care le ai la indemana este solicitarea unui credit nebancar. In cazul in care nu stii concret ce inseamna un astfel de imprumut, haide sa vedem impreuna care sunt beneficiile acestuia.

Un credit nebancar este un imprumut pe care il poti obtine in mod rapid, online si este acordat de catre o institutie financiara nebancara (IFN). Acest tip de finantare reprezinta alegerea potrivita in special pentru persoanele care nu au la dispozitie timpul necesar pentru a aduna toate actele birocratice care se impun odata cu un astfel de proces financiar. Noi, cei de la Okcredit, venim in sprijinul clientilor cu o linie de credit de nevoi personale cu trageri lunare succesive pe o perioada de 5 ani. Aceasta linie de creditare cu sume intre 200 si 3000 lei este de tip revolving, ceea ce inseamna ca odata ce suma utilizata este rambursata, mai putin dobanda datorata, aceasta va fi din nou disponibila pentru a fi retrasa. Mai mult, acum ai posibilitatea de a retrage orice suma de bani in limita a 3000 de lei, oricand si de oriunde vrei.

Cum procedezi pentru a obtine un credit nebancar?

O solutie rapida pe care o ai la indemana este accesarea unui imprumut nebancar online de la noi. Pentru ca totul se deruleaza online, o astfel de operatiune este accesibila oricui detine o simpla conexiune la Internet. Pentru a te putea bucura de toate avantajele care vin la pachet cu un astfel de imprumut, cum ar fi rapiditatea cu care il poti obtine, numarul de documente redus, rambursarea flexibila, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca indeplinesti toate criteriile de eligibilitate necesare.

Pentru a putea aplica pentru un credit nebancar este esential sa ai peste 20 ani impliniti, sa faci dovada unui venit stabil din salariu sau din pensie, sa ai card si cont bancar activ si, nu in ultimul rand, sa ai o adresa de e-mail valabila si un numar de telefon, prin intermediul carora echipa Okcredit sa te poata contacta.

Aplica chiar acum pentru credit nebancar pe termen lung

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a putea accesa un imprumut de la un IFN sunt destul de intuitivi si simplu de urmat. Astfel, primul pas pe care trebuie sa il ai in vedere este alegerea sumei de bani de care ai nevoie. Dupa acest pas, este necesar sa completezi formularul online disponibil pe site, care va fi ulterior analizat in vederea aprobarii cererii tale. Odata ce acest lucru se intampla, vei primi banii chiar in aceeasi zi. Mai mult, principalul avantaj pe care il ai prin intermediul unui credit nebancar pe termen lung este rambursarea asa cum iti este mai comod. Astfel, platesti direct cu cardul suma folosita si dobanda acumulata.

Grija banilor nu trebuie sa se transforme intr-un chin. Mai ales atunci cand ai la indemana atatea solutii rapide, care sa te ajute sa faci fata cheltuielilor. Asadar, nu mai sta pe ganduri si solicita acum un credit nebancar online de la Okcredit, partenerul tau la orice pas!

Flexibilitatea, volumul semnificativ mai mic al documentelor si accesibilitatea sunt doar cateva dintre beneficiile unui credit nebancar. Prin urmare, institutiile financiare nebancare sunt o solutie foarte buna pentru cei care doresc sa obtina un imprumut ce poate fi obtinut in cateva ore, cu un minim de efort si de documentatie si care poate fi rambursat pana la salariu sau pensie.

Pentru a te incadra in conditiile minime de eligibilitate, este necesar sa ai un venit stabil din salariu sau pensie.

Iti recomandam sa restitui suma utilizata si dobanda aferenta imediat ce ai aceasta posibilitate. Atunci cand efectuezi anticipat o plata, platesti doar suma imprumutata si dobanda acumulata pana in acel moment.

Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o suma de bani
in regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricand. Online.