Credit nebancar

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Ai crede poate că nu prea poți avea cheltuieli neprevăzute, deoarece fiecare dintre noi ținem evidența bugetului, dar, în realitate, ne ciocnim frecvent de situații în care trebuie să facem rost de bani rapid. Indiferent dacă este vorba de o sumă de bani necesară pentru o problemă medicală neprevăzută sau o amendă, spre exemplu, cert este că trebuie să încerci să găsești cât mai repede o soluție care să te ajute să faci față cu brio acestor plăti care nu suportă amânare. Una dintre cele mai rapide variante pe care le ai la îndemână este solicitarea unui credit online. În cazul în care nu știi concret ce înseamnă un astfel de împrumut, haide să vedem împreună care sunt beneficiile acestuia.

Un credit nebancar pe termen lung este un împrumut pe care îl poți obține în mod rapid, online și este acordat de către o instituție financiară nebancară (IFN). Acest tip de finanțare reprezintă alegerea potrivită în special pentru persoanele care nu au la dispoziție timpul necesar pentru a aduna toate actele birocratice care se impun odată cu un astfel de proces financiar. Noi, cei de la Okcredit, venim în sprijinul clienților cu o linie de credit de nevoi personale cu trageri lunare succesive pe o perioadă de 5 ani. Această linie de creditare cu sume între 200 și 3000 lei este de tip revolving, ceea ce înseamnă că odată ce suma utilizată este rambursată, mai puțin dobânda datorată, aceasta va fi din nou disponibilă pentru a fi retrasă. Mai mult, acum ai posibilitatea de a retrage orice suma de bani în limita a 3000 de lei, oricând și de oriunde vrei.

Cum procedezi pentru a obține un credit nebancar?

O soluție rapidă pe care o ai la îndemână este accesarea unui împrumut nebancar online de la noi. Pentru că totul se derulează online, o astfel de operațiune este accesibilă oricui deține o simplă conexiune la Internet. Pentru a te putea bucura de toate avantajele care vin la pachet cu un astfel de împrumut, cum ar fi rapiditatea cu care îl poți obține, numărul de documente redus, rambursarea flexibilă, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că îndeplinești toate criteriile de eligibilitate necesare.

Pentru a putea aplica pentru un credit nebancar este esențial să ai peste 19 ani împliniți, să faci dovadă unui venit stabil din salariu sau din pensie, să ai card și cont bancar activ și, nu în ultimul rând, să ai o adresă de e-mail valabilă și un număr de telefon, prin intermediul cărora echipa Okcredit să te poată contacta.

Aplică chiar acum pentru credit nebancar pe termen lung

Pașii pe care trebuie să ii urmezi pentru a putea accesa un împrumut de la un IFN sunt destul de intuitivi și simplu de urmat. Astfel, primul pas pe care trebuie să îl ai în vedere este alegerea sumei de bani de care ai nevoie. După acest pas, este necesar să completezi formularul online disponibil pe site, care va fi ulterior analizat în vederea aprobării cererii tale. Odată ce acest lucru se întâmplă, vei primi banii chiar în aceeași zi. Mai mult, principalul avantaj pe care îl ai prin intermediul unui credit nebancar pe termen lung este rambursarea așa cum îți este mai comod. Astfel, plătești direct cu cardul suma folosită și dobânda acumulată.

Grija banilor nu trebuie să se transforme într-un chin. Mai ales atunci când ai la îndemână atâtea soluții rapide, care să te ajute să faci față cheltuielilor. Așadar, nu mai sta pe gânduri și solicită acum un credit nebancar online de la Okcredit, partenerul tău la orice pas!

Flexibilitatea, volumul semnificativ mai mic al documentelor și accesibilitatea sunt doar câteva dintre beneficiile unui credit nebancar. Prin urmare, instituțiile financiare nebancare sunt o soluție foarte bună pentru cei care doresc să obțină un împrumut ce poate fi obținut în cateva ore, cu un minim de efort și de documentație și care poate fi rambursat până la salariu sau pensie.

Pentru a te încadra în condițiile minime de eligibilitate, este necesar să ai un venit stabil din salariu sau pensie.

Îți recomandăm să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai această posibilitate. Atunci când efectuezi anticipat o plată, plătești doar suma împrumutată și dobânda acumulată până în acel moment.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp