Credit cu buletinul

Aplici 100%
online


Fara giranti,
fara garantii


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un imprumut in valoare de 500 lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 5810.72 %, dobanda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizata, dobanda totala este 1743.48 lei, iar suma totala de plata este de 2293.48 lei. DAE si suma totala de plata pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunand ca suma aprobata a fost retrasa integral in momentul acordarii, iar rambursarea se face in 12 rate lunare egale, in valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani si poate fi accesata prin trageri multiple, in conformitate cu conditiile de creditare.

Serviciile de finantare online pot fi cele mai diverse si au o serie de beneficii. Printre acestea se numara flexibilitatea, cerintele pentru minimul de documente si timpul rapid in care poti obtine suma necesara de bani. Iar in situatiile urgente in care ai nevoie de bani cat mai rapid pentru a putea solutiona anumite probleme financiare neprevazute, timpul este cel care devine inamicul tau principal.

Imprumut cu buletinul - o solutie eficienta de finantare in caz de nevoie

Afla ca Okcredit simplifica intreg procesul si pune nevoile clientilor sai pe primul loc, motiv pentru care ofera acestora posibilitatea de a solicita un credit doar cu buletinul, online, simplu si rapid. Astfel, actul de identitate si o poza selfie cu buletinul in mana sunt singurele acte in baza carora poti obtine suma de bani de care ai nevoie, asa ca scapi definitiv de grija birocratiei excesive care se impune intr-un astfel de context in cazul institutiilor financiare traditionale.

Okcredit ofera o linie de credit cu buletinul, cu trageri lunare succesive pe o perioada de 5 ani. Aceasta este de tip revolving si are o valoare cuprinsa intre 200 si 3000 de lei, in functie de nevoile personalizate ale fiecarui client in parte. Finantarea pot fi utilizata prin trageri succesive totale sau partiale in valoarea limitei de credit. De asemenea, in cazul in care un client are nevoie de o noua transa, tot ce trebuie sa faca este sa solicite acest lucru din contul de utilizator.

Care sunt conditiile pentru obtinerea unui credit cu buletinul?

Pentru a putea obtine un credit cu buletinul, simplu si rapid, la Okcredit trebuie sa corespunzi urmatoarelor conditii de eligibilitate:

  • Varsta de peste 19 ani
  • Detinerea unui venit stabil, dovedit, din salariu sau pensie
  • Un cont bancar activ, alaturi de un card valabil
  • O adresa de e-mail si un numar de telefon valide

Dupa ce te-ai asigurat ca indeplinesti toate aceste conditii, tot ce iti mai ramane de facut este sa soliciti suma de bani de care ai nevoie prin intermediul formularului online disponibil pe platforma noastra si sa astepti decizia de creditare din partea reprezentantilor Okcredit . Imediat dupa aceasta, poti utiliza oricand suma disponibila aprobata.

Avantajele accesarii unui imprumut cu buletinul

In momentul in care ai nevoie de o suma de bani cat mai rapid cu putinta, cu ajutorul careia sa poti acoperi toate cheltuielile neplanificate care se ivesc, cu siguranta ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa fii nevoit sa te deplasezi la banca si sa pierzi timpul la cozile interminabile. Alaturi de Okcredit si de oportunitatea de a obtine un imprumut cu buletinul online, scapi de orice grija si te bucuri de economie de timp si de energie. Asadar, printre cele mai importante beneficii ale unui astfel de imprumut se numara posibilitatea de a solicita cu usurinta suma de bani de care ai nevoie direct online, chiar din confortul casei tale, aprobarea rapida, promptiudinea transferului, accesul instant la bani de pe propriul card si, nu in ultimul rand, numarul de acte necesare redus semnificativ.

Profita si tu de oportunitate si opteaza pentru creditele doar cu buletinul, online, de la Okcredit, partenerul tau de incredere atunci cand vine vorba de nevoile financiare urgente si scapa de grija banilor.

Dureaza numai cateva minute. Accesezi site-ul www.okcredit.ro, completezi formularul online, transmiti documentele necesare anlizei de credit, primesti raspuns si banii direct pe card.

Linia de credit Okcredit este special creata pentru nevoile urgente si neprevazute. Un imprumut rapid care te ajuta in cazul unui impas financiar.

Contractul de imprumut se incheie pentru o perioada de maxim 5 ani. Fiind o linie de credit de tip revolving, iti recomandam sa rambursezi suma utilizata si dobanda aferenta imediat ce ai posibilitatea.

Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o suma de bani
in regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricand. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp