Credit cu buletinul

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Serviciile de finanțare online pot fi cele mai diverse și au o serie de beneficii. Printre acestea se numără flexibilitatea, cerințele pentru minimul de documente și timpul rapid în care poți obține suma necesară de bani. Iar în situațiile urgente în care ai nevoie de bani cât mai rapid pentru a putea soluționa anumite probleme financiare neprevăzute, timpul este cel care devine inamicul tău principal.

Împrumut cu buletinul - o soluție eficientă de finanțare în caz de nevoie

Află că Okcredit simplifică întreg procesul și pune nevoile clienților săi pe primul loc, motiv pentru care oferă acestora posibilitatea de a solicita un credit rapid, online și simplu. Astfel, actul de identitate și o poză selfie cu buletinul în mână sunt singurele acte în baza cărora poți obține suma de bani de care ai nevoie, așa că scapi definitiv de grija birocrației excesive care se impune într-un astfel de context în cazul instituțiilor financiare tradiționale.

Okcredit oferă o linie de credit cu buletinul, cu trageri lunare succesive pe o perioadă de 5 ani. Aceasta este de tip revolving și are o valoare cuprinsă între 200 și 3000 de lei, în funcție de nevoile personalizate ale fiecărui client în parte. Finanțarea poate fi utilizată prin trageri succesive totale sau parțiale în valoarea limitei de credit. De asemenea, în cazul în care un client are nevoie de o nouă tranșă, tot ce trebuie să facă este să solicite acest lucru din contul de utilizator.

Care sunt condițiile pentru obținerea unui credit cu buletinul?

Pentru a putea obține un credit cu buletinul, simplu și rapid, la Okcredit trebuie să corespunzi următoarelor condiții de eligibilitate:

  • Vârstă de peste 19 ani
  • Deținerea unui venit stabil, dovedit, din salariu sau pensie
  • Un cont bancar activ, alături de un card valabil
  • O adresă de e-mail și un număr de telefon valide

După ce te-ai asigurat că îndeplineșți toate aceste condiții, tot ce îți mai rămâne de făcut este să soliciți suma de bani de care ai nevoie prin intermediul formularului online disponibil pe platforma noastră și să aștepți decizia de creditare din partea reprezentanților Okcredit . Imediat după aceasta, poți utiliza oricând suma disponibilă aprobată.

Avantajele accesării unui împrumut cu buletinul

În momentul în care ai nevoie de o sumă de bani cât mai rapid cu putință, cu ajutorul căreia să poți acoperi toate cheltuielile neplanificate care se ivesc, cu siguranță ultimul lucru pe care ți-l dorești este să fii nevoit să te deplasezi la bancă și să pierzi timpul la cozile interminabile. Alături de Okcredit și de oportunitatea de a obține un împrumut cu buletinul online, scapi de orice grijă și te bucuri de economie de timp și de energie. Așadar, printre cele mai importante beneficii ale unui astfel de împrumut se numără posibilitatea de a solicita cu ușurință suma de bani de care ai nevoie direct online, chiar din confortul casei tale, aprobarea rapidă, promptiudinea transferului, accesul instant la bani de pe propriul card și, nu în ultimul rând, numărul de acte necesare redus semnificativ.

Profită și tu de oportunitate și optează pentru creditele doar cu buletinul, online, de la Okcredit, partenerul tău de încredere atunci când vine vorba de nevoile financiare urgente și scapă de grija banilor.

Durează numai câteva minute. Accesezi site-ul www.okcredit.ro, completezi formularul online, transmiți documentele necesare anlizei de credit, primești răspuns și banii direct pe card.

Linia de credit Okcredit este special creată pentru nevoile urgente și neprevăzute. Un împrumut rapid care te ajută în cazul unui impas financiar.

Contractul de împrumut se încheie pentru o perioadă de maxim 5 ani. Fiind o linie de credit de tip revolving, îți recomandăm să rambursezi suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea.

Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp