Credit în rate

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Cu siguranță, nu de puține ori ai fost luat prin surprindere de anumite probleme de ordin financiar, pe care ți-a fost foarte greu să le gestionezi în lipsa unui buget suficient, care să acopere toate cheltuielile ivite. Înscrierea la facultate, necesitatea unei intervenții chirurgicale de urgență sau achiziția unei locuințe sunt doar câteva exemple de situații cu care ne putem confruntă pe parcursul vieții și care presupun costuri ridicate. Însă ce te faci dacă nu ai suma de bani necesară să le poți scoate la capăt, renunți sau cauți alternative?

Una dintre cele mai rapide soluții pentru rezolvarea unor astfel de crize financiare o constituie obținerea unui împrumut rapid online. În cazul în care nu știai, termenul de IFN face referire la acele Instituții Financiare Nebancare, care pun la dispoziția celor interesați numeroase oferte de finanțare, pe care aceștia le pot accesa rapid, online, fără a fi nevoiți să aibă la îndemână un dosar de acte sau formulare, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul instituțiilor financiare clasice.

Noi, cei de la Okcredit, punem dintotdeauna nevoile clienților pe primul loc. Acesta este și motivul pentru care venim în sprijinul celor care au nevoie de o sumă de bani în cel mai scurt timp cu posibilitatea de a solicita un credit în rate online, ce poate fi onorat până la sfârșitul contractului în mai multe tranșe, în funcție de valoarea totală a împrumutului în rate obținut.

Cum poți obține rapid un credit în rate?

Alături de Okcredit, grijile financiare nu trebuie să își mai facă loc în viață ta. Și asta deoarece oricine poate accesa un credit în rate, având posibilitatea de a utiliza oricând suma disponibilă aprobată. Cu toate acestea, pentru a putea obține o oferta de finanțare, este necesar să urmezi anumiți pași cheie. Procesul de aprobare se desfășoară exclusiv online, așa că nu trebuie să te îngrijorezi că trebuie să stai la coadă sau să umbli după tot felul de acte.

Pentru a putea obține un împrumut în rate este necesar însă să îndeplinești anumite criterii de eligibilitate. Printre acestea se numără să ai o vârstă de cel puțîn 20 ani, să ai un venit stabil, din salariu sau din pensie, să ai un cont bancar, respectiv card activ și să deții o adresă de e-mail și un număr de telefon valide, astfel încât să putem lua legătură cu tine atunci când va fi nevoie.

După ce te asiguri că îndeplinești toate aceste criterii, tot ce îți mai rămâne de făcut este să soliciți suma de bani de care ai nevoie prin intermediul unui formular online și să aștepți decizia de finanțare, pe care o vei primi în cel mai scurt timp din partea echipei Okcredit, în urmă analizei și verificării datelor furnizate de ține.

Beneficiile accesării unui împrumut în rate

Okcredit este unul dintre partenerii de încredere pe care te poți baza ori de câte ori ai nevoie de o soluție financiară optimă, adaptată nevoilor tale. Unul dintre avantajele principale de care te poți bucura prin intermediul unui împrumut în rate de la noi este linia de fianantare pe o perioadă de până la 5 ani, de tip revolving, cu sume între 200 și 3000 lei. Odată cu aceasta, poți face trageri succesive totale sau parțiale în valoarea limitei maxime de credit. Mai mult, odată aprobată cererea ta de creditare, poți utiliza banii oricând și de oriunde.

În ceea ce privește sistemul de tip revolving, acesta permite clienților că după ce rambursează suma utilizată, aceasta să fie din nou disponibilă pentru a fi retrasă.

În cazul Okcredit este vorba despre o linie de credit de tip revolving. Linia de credit de tip revolving face referire la faptul că odată rambursată o anumită sumă de bani aceasta redevine disponibilă în contul tau.

Pentru a te încadra în condițiile minime de eligibilitate, este necesar să ai vârsta minimă de 20 ani.

Scadența împrumutului o vei alege tu și va fi lunară. De asemenea, odată ce începi să utilizezi din plafonul aprobat, vei primi un extras de cont lunar în care vei găsi indicate toate informațiile de care ai nevoie. Avantajul este că vei putea alege dacă să plătești doar suma minimă sau suma totală, necesară pentru reîntregirea liniei de credit.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp