Credit rapid 5000 de lei

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Atunci când ai nevoie de o sumă de bani pentru o situație urgentă, promptitudinea cu care primești împrumutul este esențială. La Okcredit poți accesa un credit de 5000 lei rapid, iar tot procesul se desfășoară online și fără efort. Cu 5000 de lei poți deschide o mică afacere sau îi poți folosi pentru o situație medicală neprevăzută care te solicită din punct de vedere financiar. Indiferent care ar fi motivul, poți aplica cu încredere la noi pe site și vei fi contactat în cel mai scurt timp.

Cum poți să primești un credit de 5000 de lei

Deoarece instituțiile financiare cer foarte multe acte chiar și pentru acordarea unui împrumut de 5000 de lei, noi venim în sprijinul tău și îți oferim o modalitate șimpla de a obține suma dorită. Tot ce trebuie să faci este să selectezi suma dorită cu ajutorul calculatorului de pe această pagină și să dai click pe butonul „Aplică acum”. Ulterior, vei completa un scurt formular, iar cererea ta va fi procesată în cel mai scurt timp. Banii îi primești direct în contul tău și nu este necesar să te deplasezi.

Cine poate obține un împrumut rapid de 5000 de lei

Dacă ai peste 19 ani și un venit lunar stabil, ești eligibil pentru un credit de 5000 de lei doar cu buletinul. Ca să te putem contacta, mai avem nevoie de numărul tău de telefon, precum și de adresa de e-mail. Banii vor fi transferați direct în contul bancar pe care ni-l oferi, nimic mai șimplu.

Vârsta minimă de la care poți solicita un împrumut este de 19 ani, indiferent de suma aleasă. Evident, dacă ai nevoie urgentă de bani și nu ai împlinit încă vârsta, poți ruga un părinte, o rudă sau un prieten apropiat să ia creditul în locul tău.

Da! Este cât se poate de simplu să obții un împrumut de 5000 de lei folosind doar actul de identitate. La Okcredit ne dorim ca procesul de creditare să fie cât mai simplu și mai comod pentru clienții noștri.

Creditul este valabil pe o perioadă de 5 ani, însă trebuie să te asiguri că la data scadentă ai suficiente fonduri ca să rambursezi suma rămasă, precum și dobânda asociată. Cel mai comod este să restitui banii în aplicația Okcredit folosind cardul înregistrat în momentul în care ai accesat împrumutul.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp