Credit nevoi personale

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Chiar dacă ești o persoană organizată din punct de vedere financiar, chiar dacă salariul pe care îl încasezi e mai mult decât suficient pentru cheltuielile curente sau până de curând ai reușit chiar să faci economii, se întâmplă, din când în când, să ai de-a face cu anumite situații financiare neprevăzute, care presupun o serie de cheltuieli majore.

Când este util un credit pentru nevoi personale de la un IFN?

În cazul în care nu dispui de suma de bani necesară care să acopere toate aceste costuri care se ivesc, există prin intermediul platfomei Okcredit, o prima variantă rapidă și utilă pe care o avem la îndemână: un împrumut online. Tu ai auzit de un împrumut de nevoi personale online? Este simplu, rapid, fără să fii nevoit să pierzi timpul din cauza cozilor interminabile specifice instituțiilor financiare tradiționale și a formalităților care se impun pentru accesarea unui astfel de credit.

Sunt "N" motive pentru care poți avea nevoie de un credit de nevoi personale online, iar Okcredit îți oferă "N" motive că să îl alegi pe cel potrivit! Accesarea unui credit de nevoi personale online, care să îți ofere sprijinul de care ai nevoie pentru a face față cheltuielilor poate fi soluția pe care o cauți. Îți punem la dispoziție o linie de credit de nevoi personale cu trageri lunare succesive pe o perioada de 5 ani, care îți oferă libertatea de a solicita orice sumă ai nevoie pentru a ieși dintr-un impas financiar, cu valori între 200 și 3000 de lei. De asemenea, această linie de credit este de tip revolving, ceea ce înseamnă că orice suma folosită poate fi rambursată și, ulterior, reutilizată.

Mai mult, prin intermediul unui astfel de împrumut de nevoi personale, poți utiliza orice sumă de bani până atingi limita maximă aprobată. În cazul în care rambursezi suma integrală, poți solicita oricând o nouă tranșă, din contul tău de client Okcredit.

Pentru a putea intra în posesia unui astfel de credit de nevoi personale de la Okcredit, tot ce trebuie să faci pentru început este să accezezi site-ul www.okcredit.ro și cu ajutorul calculatorului să setezi suma de care ai nevoie. Ulterior, pentru a obține oferta de împrumut pentru nevoi personale, este nevoie să menționezi câteva detalii despre ține în formularul online disponibil pe site. Dacă te încadrezi și respecți întru-totul condițiile de eligibilitate necesare, cererea ta va fi aprobată, astfel încât vei primi banii pe card instant, după aprobarea și semnarea contractului, având posibilitatea de a-i retrage imediat de la bancomatul unde ai deschis contul curent.

Cine poate aplica pentru un credit de nevoi personale cu aprobare online

Dacă te-ai decis să soliciți un împrumut de nevoi personale de la Okcredit, află că pentru a putea intra în posesia acestuia, trebuie să îndeplinești un minim de criterii de eligibilitate, după cum urmează: să ai vârsta de peste 19 ani împliniți, să deții un venit stabil din salariu sau din pensie dovedit, să ai un cont bancar și un card atașat și, nu în ultimul rând, să ai o adresă de e-mail și un număr de telefon valide, pentru a putea fi contactat.

Tu îndeplinești criteriile de acordare? Dacă da, nu este nevoie să te mai complici cu fel și fel de surse din care să poți face rost de banii necesari pentru că noi te așteptăm online oricând îți dorești un credit de nevoi personale.

Okcredit - soluția optimă și rapidă pentru nevoile tale!

Linia de credit Okcredit este disponibilă pentru persoanele cu vârsta minimă de 19 ani.

Totul este foarte simplu și rapid! Completezi formularul online cu datele personale, transmiți documentele, aștepți decizia de creditare, semnezi contractul și viramentul sumei dorite se face instant.

Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că la data scadentă, ai suficienți bani pe cardul înregistrat în aplicația Okcredit. Desigur, în cazul în care nu dispui de suma necesară, există și alte modalități de plată: card bancar, virament sau numerar în unul dintre conturile Okcredit.

Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp