Credit nevoi personale

Aplici 100%
online


Fara giranti,
fara garantii


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un imprumut in valoare de 500 lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 5810.72 %, dobanda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizata, dobanda totala este 1743.48 lei, iar suma totala de plata este de 2293.48 lei. DAE si suma totala de plata pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunand ca suma aprobata a fost retrasa integral in momentul acordarii, iar rambursarea se face in 12 rate lunare egale, in valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani si poate fi accesata prin trageri multiple, in conformitate cu conditiile de creditare.

Chiar daca esti o persoana organizata din punct de vedere financiar, chiar daca salariul pe care il incasezi e mai mult decat suficient pentru cheltuielile curente sau pana de curand ai reusit chiar sa faci economii, se intampla, din cand in cand, sa ai de-a face cu anumite situatii financiare neprevazute, care presupun o serie de cheltuieli majore.

Cand este util un credit pentru nevoi personale de la un IFN?

In cazul in care nu dispui de suma de bani necesara care sa acopere toate aceste costuri care se ivesc, exista prin intermediul platfomei Okcredit, o prima varianta rapida si utila pe care o avem la indemana: un credit de nevoi personale. Tu ai auzit de un imprumut de nevoi personale online? Este simplu, rapid, fara sa fii nevoit sa pierzi timpul din cauza cozilor interminabile specifice institutiilor financiare traditionale si a formalitatilor care se impun pentru accesarea unui astfel de credit.

Sunt "N" motive pentru care poti avea nevoie de un credit de nevoi personale online, iar Okcredit iti ofera "N" motive ca sa il alegi pe cel potrivit! Accesarea unui credit de nevoi personale online, care sa iti ofere sprijinul de care ai nevoie pentru a face fata cheltuielilor poate fi solutia pe care o cauti. Iti punem la dispozitie o linie de credit de nevoi personale cu trageri lunare succesive pe o perioada de 5 ani, care iti ofera libertatea de a solicita orice suma ai nevoie pentru a iesi dintr-un impas financiar, cu valori intre 200 si 3000 de lei. De asemenea, aceasta linie de credit este de tip revolving, ceea ce inseamna ca orice suma folosita poate fi rambursata si, ulterior, reutilizata.

Mai mult, prin intermediul unui astfel de imprumut de nevoi personale, poti utiliza orice suma de bani pana atingi limita maxima aprobata. In cazul in care rambursezi suma integrala, poti solicita oricand o noua transa, din contul tau de client Okcredit.

Pentru a putea intra in posesia unui astfel de credit de nevoi personale de la Okcredit, tot ce trebuie sa faci pentru inceput este sa accezezi site-ul www.okcredit.ro si cu ajutorul calculatorului sa setezi suma de care ai nevoie. Ulterior, pentru a obtine oferta de imprumut pentru nevoi personale, este nevoie sa mentionezi cateva detalii despre tine in formularul online disponibil pe site. Daca te incadrezi si respecti intru-totul conditiile de eligibilitate necesare, cererea ta va fi aprobata, astfel incat vei primi banii pe card instant, dupa aprobarea si semnarea contractului, avand posibilitatea de a-i retrage imediat de la bancomatul unde ai deschis contul curent.

Cine poate aplica pentru un credit de nevoi personale cu aprobare online

Daca te-ai decis sa soliciti un imprumut de nevoi personale de la Okcredit, afla ca pentru a putea intra in posesia acestuia, trebuie sa indeplinesti un minim de criterii de eligibilitate, dupa cum urmeaza: sa ai varsta de peste 19 ani impliniti, sa detii un venit stabil din salariu sau din pensie dovedit, sa ai un cont bancar si un card atasat si, nu in ultimul rand, sa ai o adresa de e-mail si un numar de telefon valide, pentru a putea fi contactat.

Tu indeplinesti criteriile de acordare? Daca da, nu este nevoie sa te mai complici cu fel si fel de surse din care sa poti face rost de banii necesari pentru ca noi te asteptam online oricand iti doresti un credit de nevoi personale.

Okcredit - solutia optima si rapida pentru nevoile tale!

Linia de credit Okcredit este disponibila pentru persoanele cu varsta minima de 19 ani.

Totul este foarte simplu si rapid! Completezi formularul online cu datele personale, transmiti documentele, astepti decizia de creditare, semnezi contractul si viramentul sumei dorite se face instant.

Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca la data scadenta, ai suficienti bani pe cardul inregistrat in aplicatia Okcredit. Desigur, in cazul in care nu dispui de suma necesara, exista si alte modalitati de plata: card bancar, virament sau numerar in unul dintre conturile Okcredit.

Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o suma de bani
in regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricand. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp