Credit IFN

Aplici 100%
online


Fara giranti,
fara garantii


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un imprumut in valoare de 500 lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 5810.72 %, dobanda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizata, dobanda totala este 1743.48 lei, iar suma totala de plata este de 2293.48 lei. DAE si suma totala de plata pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunand ca suma aprobata a fost retrasa integral in momentul acordarii, iar rambursarea se face in 12 rate lunare egale, in valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani si poate fi accesata prin trageri multiple, in conformitate cu conditiile de creditare.

Este bine sa planifici lunar bugetul si sa iti organizezi cheltuielile pe care le ai. Dar, ce faci atunci cand veniturile nu sunt suficiente pentru o rezerva financiara, ba chiar abia acopera necesitatile? In acest sens, o varianta foarte facila si accesibila este accesarea unui credit de la IFN-ul Okcredit.

Datorita calitatii sale de Institutie Financiara Nebancara monitorizata de Banca Nationala a Romaniei, platforma online Okcredit pune la dispozitia celor interesati, credite IFN pentru persoanele fizice, potrivite oricaror nevoi. Acest tip de imprumut vine la pachet cu numeroase avantaje, fapt care il face sa fie din ce in ce mai popular in randul unui numar foarte mare de persoane care necesita o anumita suma de bani cat mai repede.

Cand este util un credit IFN?

Atunci când ai nevoie de bani urgent. Procedura de acordare rapidă a creditelor, poate dura câteva ore. Acest lucru poate fi o soluție ideală dacă ai nevoie de bani pentru o situație urgentă, cum ar fi o urgență medicală sau o cheltuială neașteptată.

Atunci când nu îndeplinești condițiile de creditare ale băncilor. IFN-urile sunt mai flexibile decât băncile în ceea ce privește condițiile de creditare.

Care sunt pasii pentru a obtine un imprumut de la IFN?

Alaturi de Okcredit, ai la dispozitie o platforma online intuitiva si foarte usor de accesat, prin intermediul careia poti solicita imprumutul de care ai nevoie. Bineinteles, pentru a putea face acest lucru, e necesar sa indeplineasti cateva conditii de eligibilitate, cum ar fi varsta de 19 ani impliniti, un venit stabil care sa permita plata sumei utilizate, un card si cont bancar activ, dar si o adresa de e-mail si un numar de telefon valabile, pentru consolidarea unei relatii de lunga durata.

Prin intermediul site-ului nostru www.okcredit.ro poti accesa sume cu valori cuprinse intre 200 si 3000 de lei, o linie de credit de tip IFN, pentru o perioada de pana la 5 ani. Dupa completarea formularului online si a depunerii documentelor necesare, trebuie doar sa astepti decizia de finantare. Dupa aprobare, vei primi banii chiar in aceeasi zi.

Avantajele accesarii unui credit IFN in rate

# Fiind un serviciu de finantare digitala, prin intermediul platformei Okcredit.ro, scapi de procesul laborios de birocratie, numarul de documente necesare fiind redus semnificativ.

# Pentru ca timpul este o resursa extrem de importanta, la Okcredit punem accentul pe promptitudine. De aceea, incercam sa raspundem nevoilor tale in cel mai scurt timp posibil. Astfel, imediat dupa ce ai aplicat pentru un credit IFN online de pe platforma noastra, reprezentantii Okcredit se vor ocupa de verificarea in amanunt a datelor tale personale, cu scopul de a aproba solicitarea primita. Ulterior, banii vor fi imediat virati in contul tau, simplu si rapid, fara a pierde vremea cu statul la cozile interminabile de la banca, economisind in acest fel timp pretios.Asadar, tot procesul necesar pentru accesarea unui credit IFN in rate este unul accesibil si extrem de facil, datorita modalitatii online disponibile, fara a fi nevoit sa te deplasezi in afara locuintei tale.

# Nu in ultimul rand, datorita faptului ca linia de credit pe care o punem la dispozitia clientilor nostri este de tip revolving, platesti doar pentru suma utilizata, care imediat dupa procesarea platii, va fi din nou disponibila pe cardul tau pentru a fi reutilizata.

Cum se rambursează un împrumut IFN?

Metode de rambursare a unui împrumut IFN:

Prin transfer bancar. Aceasta este metoda cea mai frecventă de rambursare a unui împrumut IFN. Pentru a face o plată prin transfer bancar, trebuie să cunoști numărul de cont IBAN al IFN-ului, precum și numărul de contract al împrumutului tău.

Prin intermediul unui procesator de plati folosind cardul bancar.

Incasare cash la parteneri cu retea nationala de automate: BCR, CEC Banc, PayPoint, SelfPay etc.

Imprumutul Okcredit este o linie de credit cu suma maxima de 3000 de lei, din care poti retrage bani oricand ai nevoie.

Citeste cu atentie contractul de imprumut pentru a te asigura ca oferta noastra financiara iti este potrivita. Dupa semnarea documentului de credit si dupa ce ai ntrat in posesia banilor, asigura-te ca la data scandenta iti alimentezi cardul pentru retragerea sumei datorate. In cazul in care intampini dificulati in achitarea imprumutului, acceseaza sectiunea Contact a site-ului nostru sau contacteaza-ne telefonic sau prin e-mail.

In urma semnarii contractului de credit, viramentul este efectuat imediat. Rapid, nu?

Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o suma de bani
in regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricand. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp