Credit IFN

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Este bine să planifici lunar bugetul și să îți organizezi cheltuielile pe care le ai. Dar, ce faci atunci când veniturile nu sunt suficiente pentru o rezervă financiară, ba chiar abia acoperă necesitățile? În acest sens, o variantă foarte facilă și accesibilă este accesarea unui credit de la IFN-ul Okcredit.

Datorită calității sale de Instituție Financiară Nebancară monitorizată de Banca Națională a României, platforma online Okcredit pune la dispoziția celor interesați, credite online pentru persoanele fizice, potrivite oricăror nevoi. Acest tip de împrumut vine la pachet cu numeroase avantaje, fapt care îl face să fie din ce în ce mai popular în rândul unui număr foarte mare de persoane care necesită o anumită sumă de bani cât mai repede.

Când este util un credit IFN?

Atunci când ai nevoie de bani urgent. Procedura de acordare rapidă a creditelor, poate dura câteva ore. Acest lucru poate fi o soluție ideală dacă ai nevoie de bani pentru o situație urgentă, cum ar fi o urgență medicală sau o cheltuială neașteptată.

Atunci când nu îndeplinești condițiile de creditare ale băncilor. IFN-urile sunt mai flexibile decât băncile în ceea ce privește condițiile de creditare.

Care sunt pașii pentru a obține un împrumut de la IFN?

Alături de Okcredit, ai la dispoziție o platformă online intuitivă și foarte ușor de accesat, prin intermediul căreia poți solicita împrumutul de care ai nevoie. Bineînțeles, pentru a putea face acest lucru, e necesar să indeplineasti câteva condiții de eligibilitate, cum ar fi vârsta de 19 ani împliniți, un venit stabil care să permită plata sumei utilizate, un card și cont bancar activ, dar și o adresă de e-mail și un număr de telefon valabile, pentru consolidarea unei relații de lungă durată.

Prin intermediul site-ului nostru www.okcredit.ro poți accesa sume cu valori cuprinse între 200 și 3000 de lei, o linie de credit de tip IFN, pentru o perioadă de până la 5 ani. După completarea formularului online și a depunerii documentelor necesare, trebuie doar să aștepți decizia de finanțare. După aprobare, vei primi banii chiar în aceeași zi.

Avantajele accesării unui credit IFN în rate

# Fiind un serviciu de finanțare digitală, prin intermediul platformei Okcredit.ro, scapi de procesul laborios de birocrație, numărul de documente necesare fiind redus semnificativ.

# Pentru că timpul este o resursă extrem de importantă, la Okcredit punem accentul pe promptitudine. De aceea, încercăm să răspundem nevoilor tale în cel mai scurt timp posibil. Astfel, imediat după ce ai aplicat pentru un credit IFN online de pe platforma noastră, reprezentanții Okcredit se vor ocupa de verificarea în amănunt a datelor tale personale, cu scopul de a aproba solicitarea primită. Ulterior, banii vor fi imediat virați în contul tău, simplu și rapid, fără a pierde vremea cu statul la cozile interminabile de la banca, economisind în acest fel timp prețios.Așadar, tot procesul necesar pentru accesarea unui credit IFN în rate este unul accesibil și extrem de facil, datorită modalității online disponibile, fără a fi nevoit să te deplasezi în afară locuinței tale.

# Nu în ultimul rând, datorită faptului că linia de credit pe care o punem la dispoziția clienților noștri este de tip revolving, plătești doar pentru suma utilizată, care imediat după procesarea plății, va fi din nou disponibilă pe cardul tău pentru a fi reutilizată.

Cum se rambursează un împrumut IFN?

Metode de rambursare a unui împrumut IFN:

Prin transfer bancar. Aceasta este metoda cea mai frecventă de rambursare a unui împrumut IFN. Pentru a face o plată prin transfer bancar, trebuie să cunoști numărul de cont IBAN al IFN-ului, precum și numărul de contract al împrumutului tău.

Prin intermediul unui procesator de plăți folosind cardul bancar.

Încasare cash la parteneri cu rețea națională de automate: BCR, CEC Banc, PayPoint, SelfPay etc.

Împrumutul Okcredit este o linie de credit cu suma maximă de 3000 de lei, din care poți retrage bani oricând ai nevoie.

Citește cu atenție contractul de împrumut pentru a te asigura că oferta noastră financiară îți este potrivită. După semnarea documentului de credit și după ce ai intrat în posesia banilor, asigură-te că la data scandentă îți alimentezi cardul pentru retragerea sumei datorate. În cazul în care întâmpini dificultăți în achitarea împrumutului, accesează secțiunea Contact a site-ului nostru sau contactează-ne telefonic sau prin e-mail.

În urma semnării contractului de credit, viramentul este efectuat imediat. Rapid, nu?

Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp