Credit urgent

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Se întâmplă deseori să te confrunți cu anumite situații de criză din punct de vedere financiar și să nu ai nici cea mai mică idee despre cum poți gestiona un astfel de impas? Uneori trebuie să accepți că ai nevoie de un ajutor financiar. Și Okcredit este aici că să ți-l ofere, direct pe card!

Îți prezentăm cea mai potrivită, eficientă și rapidă soluție pe care o avem la îndemână: împrumut rapid. La Okcredit punem la dispoziția clienților o linie de credit urgentă cu trageri lunare succesive pe o perioadă de 5 ani. Modalitățile de utilizare ale acestei linii sunt sub formă de trageri succesive totale sau parțiale, în valoarea limitei maxime de finanțare. Principalul atuu al liniei de credit este acela că odată ce rambursezi suma utilizată, cu excepția dobânzii datorate, vei avea din nou acea suma disponibilă pe card, având posibilitatea de a o retrage oricând vei avea nevoie de ea.

Cum funcționează un credit urgent cu aprobare online?

În momentul în care te gândeșți la câte lucruri poți face din confortul casei tale, cu ajutorul unui laptop sau al unei tablete și inclusiv cu un telefon, cu siguranță nu ti-ai fi imaginat că poți accesa un credit online urgent care să te ajute în situațiile limita. Nimeni nu poate anticipa urgențele financiare, dar cu siguranță aproape oricine poate aplică pentru un împrumut urgent de la Okcredit. Modul în care funcționează tot acest mecanism de accesare online a unui credit urgent cu aprobare rapidă este unul destul de simplu, care poate fi urmat cu ușurință de oricine.

Prin urmare, primul pas constă în stabilirea sumei de bani de care ai nevoie, suma pe care o poți alege cu ajutorul calculatorului pus la dispoziție pe platforma Okcredit. După ce ai bifat acest aspect, urmează să completezi un formular online, care are rolul de a te ajută să obții oferta de creditare potrivită. În cadrul acestui formular, tot ce trebuie să faci este să ne dai mai multe detalii despre ține, pentru ca specialiștii noștri să poată avea la îndemână tot ce este necesar pentru a putea analiza și verifica solicitarea și, implicit, pentru a-ți putea oferi un răspuns. Odată ce cererea a fost aprobată, procesarea este foarte rapidă, astfel încât ai acces la suma disponibilă, chiar în aceeași zi în care ai cerut împrumutul. Acest lucru este unul de-a dreptul avantajos, întrucât reprezintă soluția rapidă și sigură pentru problemele tale de ordin financiar.

Așadar, creditul urgent de la un IFN precum Okcredit, cu aprobare online reprezintă soluția completă pentru situațiile de criză, care să ne ajute să rămânem echilibrați din punct de vedere financiar.

Avantajele accesării unui împrumut urgent de la IFN

Okcredit este alegerea perfectă atunci când vine vorba despre soluții financiare flexibile. Odată ce ai nevoie un credit urgent și optezi pentru compania noastră, te bucuri automat de numeroase avantaje. Printre acestea se numără posibilitatea de a obține un credit urgent chiar azi, online, de oriunde te-ai află. Acest lucru înseamnă automat faptul că nu mai ești nevoit să te deplasezi la banca și să pierzi timpul așteptând la cozile interminabile. Mai mult, procesarea rapidă, fără timpi de așteptare, oportunitatea de a plăti doar suma utilizată și accesul imediat la bani, direct în contul bancar, constituie câteva dintre motivele pentru care merită să alegi un împrumut urgent online de la Okcredit. Te așteptăm oricând să ne contactezi, în cazul în care ai nevoie de suport sau informații suplimentare!

Imediat. Odată aprobată cererea de împrumut și semnat contractul, viramentul este efectuat imediat și primești banii în aceeași zi.

Totul este foarte simplu și rapid. Completezi cererea online, transmiți documentele, primești răspunsul rapid și banii îți sunt virați imediat.

Contractul de împrumut se încheie pentru o perioadă de maxim 5 ani. Fiind o linie de credit de tip revolving, îți recomandăm să rambursezi suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea și să respecți anexa atașată la contract.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp