Credit fără garanții

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Pentru situațiile dificile, în care ai nevoie de bani rapid, ești impus să cauți cele mai urgente metode pentru a-i obține. Și tot atunci se întâmplă că tocmai în aceste momente familia și prietenii să nu fie cea mai bună variantă. Află că pentru astfel de momente ai la îndemână creditele de nevoi personale fără garanții, populare în rândul unui număr foarte mare de persoane care au nevoie de o sumă de bani pentru a putea acoperi anumite cheltuieli neplanificate Printre instituțiile financiare nebancare (IFN) existente pe piață care oferă celor interesați astfel de oferte de finanțare se numără și Okcredit.

Punem la dispoziția clienților noștri o linie de credit fără garanții pe o perioadă de până la 5 ani, cu valori cuprinse între 200 și 3000 lei. Modalitățile de utilizare ale acestei linii de credit sunt sub formă de trageri succesive, totale sau parțiale, în valoarea limitei de finanțare. Mai mult, fiind o linie de tip revolving, odată ce rambursezi suma pe care ai utilizat-o până în acel moment, aceasta este din nou disponibilă pentru a fi retrasă oricând vei avea nevoie.

Care sunt condițiile pentru obținerea unui credit fără garanții imobiliare?

Dacă ai nevoie de o sumă de bani pentru a acoperi anumite nevoi personale care nu mai pot fi amânate, Okcredit este soluția. Aici, doar în baza actului de identitate și a unei poze de tip selfie, poți lua un împrumut fără garanții, potrivit nevoilor tale, online, simplu și rapid, de oriunde te-ai afla. Tot ce trebuie să faci este să selectezi suma de care ai nevoie, să completezi formularul de pe site prin care să ne furnizezi câteva date esențiale despre ține, care urmează să fie analizate și verificate în amănunt de către specialiștii noștri. După aceste etape, vei primi decizia de creditare și te vei putea bucura de acces instant la bani, chiar în aceeași zi în care ai trimis cererea. Mai mult, rambursezi așa cum îți este comod, plătind direct cu cardul suma pe care ai folosit-o și dobânda acumulată.

Un astfel de împrumut fără garanții de la un IFN este una dintre cele mai eficiente soluții pentru care poți opta deoarece, comparativ cu instituțiile financiare clasice, aici nu vei fi nevoit să riști mai mult decât îți poți permite, fiind obligat să pui sub garanție anumite proprietăți imobiliare pe care le deții.

Cine poate aplica pentru un împrumut fără garanții?

Atunci când intenționezi să faci un împrumut, este necesar să te asiguri de faptul că respecți termenii și condițiile impuse pentru o astfel de operațiune. În acest sens, pentru a putea fi eligibil să aplici pentru credit fără garanții de la Okcredit, unul dintre cele mai importante criterii este să ai vârsta de minim 20 ani. Mai mult, un alt criteriu pe care trebuie să îl îndeplinești este să ai un venit stabil din salariu sau pensie, prin intermediul căruia să poți rambursa suma de bani utilizată. De asemenea, este necesar să deții un cont și un card bancar activ, o adresă de e-mail și un număr de telefon, pentru a te putea contacta în timp util ori de câte ori va fi nevoie, în vederea menținerii unei colaborări transparente și eficiente pe termen lung. Altfel spus, creditul de nevoi personale fără ipotecă de la Okcredit este accesibil oricărei persoane, cu condiția să îndeplinească minimul de condiții impuse.

Tu doar alegi suma de care ai nevoie, alături de completarea datelor din formularul online, și beneficiezi automat de toate beneficiile pe care le preuspun imprimuturile fără garanții de la Okcredit.

Un credit fără garanții reprezintă un tip de împrumut rapid, pentru care este necesar un numar minim de documente, pentru care nu este necesar să garantezi cu nimic.

Orice cetățean român, cu vârsta minimă de 20 ani, care deține un venit stabil din salariu sau pensie, care deține un cont bancar și un card atașat acestui cont, un numar de telefon și o adresă de email validă.

Pentru accesarea unei linii de credit ai nevoie de buletin și de o poză selfie cu buletinul în mână. În anumite cazuri, pentru verificarea bonității financiare, se pot solicita și alte documente care să dovedească venitul încasat.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp