Credit fara garantii

Aplici 100%
online


Fara giranti,
fara garantii


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un imprumut in valoare de 500 lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 5810.72 %, dobanda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizata, dobanda totala este 1743.48 lei, iar suma totala de plata este de 2293.48 lei. DAE si suma totala de plata pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunand ca suma aprobata a fost retrasa integral in momentul acordarii, iar rambursarea se face in 12 rate lunare egale, in valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani si poate fi accesata prin trageri multiple, in conformitate cu conditiile de creditare.

Pentru situatiile dificile, in care ai nevoie de bani rapid, esti impus sa cauti cele mai urgente metode pentru a-i obtine. Si tot atunci se intampla ca tocmai in aceste momente familia si prietenii sa nu fie cea mai buna varianta. Afla ca pentru astfel de momente ai la indemana creditele de nevoi personale fara garantii, populare in randul unui numar foarte mare de persoane care au nevoie de o suma de bani pentru a putea acoperi anumite cheltuieli neplanificate Printre institutiile financiare nebancare (IFN) existente pe piata care ofera celor interesati astfel de oferte de finantare se numara si Okcredit.

Punem la dispozitia clientilor nostri o linie de credit fara garantii pe o perioada de pana la 5 ani, cu valori cuprinse intre 200 si 3000 lei. Modalitatile de utilizare ale acestei linii de credit sunt sub forma de trageri succesive, totale sau partiale, in valoarea limitei de finantare. Mai mult, fiind o linie de tip revolving, odata ce rambursezi suma pe care ai utilizat-o pana in acel moment, aceasta este din nou disponibila pentru a fi retrasa oricand vei avea nevoie.

Care sunt conditiile pentru obtinerea unui credit fara garantii imobiliare?

Daca ai nevoie de o suma de bani pentru a acoperi anumite nevoi personale care nu mai pot fi amanate, Okcredit este solutia. Aici, doar in baza actului de identitate si a unei poze de tip selfie, poti lua un imprumut fara garantii, potrivit nevoilor tale, online, simplu si rapid, de oriunde te-ai afla. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi suma de care ai nevoie, sa completezi formularul de pe site prin care sa ne furnizezi cateva date esentiale despre tine, care urmeaza sa fie analizate si verificate in amanunt de catre specialistii nostri. Dupa aceste etape, vei primi decizia de creditare si te vei putea bucura de acces instant la bani, chiar in aceeasi zi in care ai trimis cererea. Mai mult, rambursezi asa cum iti este comod, platind direct cu cardul suma pe care ai folosit-o si dobanda acumulata.

Un astfel de imprumut fara garantii de la un IFN este una dintre cele mai eficiente solutii pentru care poti opta deoarece, comparativ cu institutiile financiare clasice, aici nu vei fi nevoit sa risti mai mult decat iti poti permite, fiind obligat sa pui sub garantie anumite proprietati imobiliare pe care le detii.

Cine poate aplica pentru un imprumut fara garantii?

Atunci cand intentionezi sa faci un imprumut, este necesar sa te asiguri de faptul ca respecti termenii si conditiile impuse pentru o astfel de operatiune. In acest sens, pentru a putea fi eligibil sa aplici pentru credit fara garantii de la Okcredit, unul dintre cele mai importante criterii este sa ai varsta de minim 20 ani. Mai mult, un alt criteriu pe care trebuie sa il indeplinesti este sa ai un venit stabil din salariu sau pensie, prin intermediul caruia sa poti rambursa suma de bani utilizata. De asemenea, este necesar sa detii un cont si un card bancar activ, o adresa de e-mail si un numar de telefon, pentru a te putea contacta in timp util ori de cate ori va fi nevoie, in vederea mentinerii unei colaborari transparente si eficiente pe termen lung. Altfel spus, creditul de nevoi personale fara ipoteca de la Okcredit este accesibil oricarei persoane, cu conditia sa indeplineasca minimul de conditii impuse.

Tu doar alegi suma de care ai nevoie, alaturi de completarea datelor din formularul online, si beneficiezi automat de toate beneficiile pe care le preuspun imprimuturile fara garantii de la Okcredit.

Un credit fara garantii reprezinta un tip de imprumut rapid, pentru care este necesar un numar minim de documente, pentru care nu este necesar sa garantezi cu nimic.

Orice cetatean roman, cu varsta minima de 20 ani, care detine un venit stabil din salariu sau pensie, care detine un cont bancar si un card atasat acestui cont, un numar de telefon si o adresa de email valida.

Pentru accesarea unei linii de credit ai nevoie de buletin si de o poza selfie cu buletinul in mana. In anumite cazuri, pentru verificarea bonitatii financiare, se pot solicita si alte documente care sa dovedeasca venitul incasat.

Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o suma de bani
in regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricand. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp