Credit de 3000 lei

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Un credit de până la 3000 de lei online pe care îl poți accesa rapid, este o soluție avantajoasă atunci când ai nevoie de o suma de bani în cel mai scurt timp. Acest tip de împrumut online este varianta ideală atunci când apare o situație neprevăzută și ai nevoie de un venit suplimentar într-un termen cât mai scurt.

Care sunt avantajele unui credit de 3000 de lei

  • Dobânda pentru clienții noi se calculează începând cu a 7-a zi
  • Poți să primești banii chiar și în două ore de la aprobare
  • Nu trebuie să te deplasezi că să depui cererea, totul se desfășoară online
  • Restitui banii în mod convenabil tot online
  • Condițiile de eligibilitate sunt minime

Cum poți obține împrumutul?

Foarte simplu! Alege suma de care ai nevoie folosind calculatorul din pagină. Poți selecta un credit de până la 3000 de lei din prima tranșă. Bineînțeles, nu este necesar să alegi întreagă suma deoarece sistemul îți permite să alegi și mai puțin. Ulterior, dacă constați că ai nevoie de mai mult ajutor financiar, este mult mai simplu. Odată ce ai devenit client poți face o nouă retragere fără să depui alte cereri, direct din contul de client, doar prin apăsarea unui buton.

Ai banii direct în cont chiar și în două ore de la aprobarea creditului. Specialiștii noștri analizează rapid cererea ta, astfel încât să primești un răspuns în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, ține cont că timpul de procesare a plății poate varia în funcție de instituția financiară la care ai deschis creditul.

Nu există foarte multe condiții pentru clienții noștri atunci când au nevoie de bani. Trebuie să ai cel puțin 19 ani împliniți, un venit stabil din salariu, pensie sau PFA și un cont bancar. De asemenea, că să păstrăm legătură, avem nevoie de un email și un număr de telefon pe care să te putem contacta.

Că să eviți acumularea dobânzii, te sfătuim ar trebui să restitui banii cât mai rapid. Cu toate acestea, că să diminuăm presiunea financiară, am setat o perioadă de 5 ani pentru produsul nostru. Astfel, ai la dispoziție suficient timp să te redresezi financiar și să rambursezi banii fără griji.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp