Intrebari si raspunsuri despre Okcredit!

Alege suma dorita

Aplici 100%
online


Fara giranti,
fara garantii


Transfer instant
pe card

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un imprumut in valoare de 500 lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 5810.72 %, dobanda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizata, dobanda totala este 1743.48 lei, iar suma totala de plata este de 2293.48 lei. DAE si suma totala de plata pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunand ca suma aprobata a fost retrasa integral in momentul acordarii, iar rambursarea se face in 12 rate lunare egale, in valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani si poate fi accesata prin trageri multiple, in conformitate cu conditiile de creditare.

Intrebari si raspunsuri despre Okcredit

Te intelegem, orice decizie financiara are nevoie de o informare temeinica. Avem dreptate? Hai sa descoperim impreuna raspunsurile principalelor intrebari legate de produsul Okcredit.

Despre creditul rapid Okcredit

Ai nevoie de suport in depasirea unor situatii financiare urgente? Solicitarea, completarea, analiza si aprobarea, totul se intampla 100% online, cu ajutorului platformei okcredit.ro.

Okcredit este o companie care acorda persoanelor fizice finantare 100% online, sub forma unei linii de credit.

Sumele pe care le poti accesa sunt cuprinse intre 200 si 3000 de lei, pentru o perioada de 5 ani. In urma completarii formularului online si a inregistrarii cererii de credit, solicitarea ta este analizata si primesti raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Produsul de finantare oferit exclusiv online de catre Okcredit este linia de credit de tip revolving, cu sume cuprinse intre 200 si 3000 de lei, pentru o perioada maxima de 5 ani.

Am putea spune scurt, foarte simplu! Cu ajutorul calculatorului aflat pe pagina principala va trebui sa selectezi suma dorita si sa apesi butonul “Vreau credit acum”. Urmeaza apoi pasii din formularul de inregistrare online, transmite documentele necesare si asteapta raspunsul nostru.

O linie de credit este de fapt un credit de nevoi personale. Linia de credit de tip revolving face referire la faptul ca odata rambursata o anumita suma de bani, aceasta redevine disponibila in contul tau, pentru a putea fi reutilizata.

Iata doar cateva dintre motive:

  • Aplici din confortul casei tale - pentru a obtine un imprumut nu este necesar sa te deplasezi, totul este 100% online.
  • Oferim support - suntem disponibili pentru a-ti acorda asistenta de care ai nevoie.
  • Suntem foarte rapizi - fara timp pierdut, fara birocratie excesiva, banii pot fi disponibili in decursul aceleiasi zi.
  • Oferim flexibilitate - ai propria ta rezerva de bani, suma aprobata este valabila o perioada de 5 ani.
  • Siguranta - iti protejam datele si asiguram confidentialitate deplina.

Despre inregistrarea clientului

Un cont de client Okcredit iti ofera acces la produsele si serviciile noastre cu doar o simpla conectare, de pe orice dispozitiv! Aici vei avea acces la intregul tau istoric financiar.

Pentru a solicita un credit rapid online, este suficient sa apesi butonul “Vreau credit acum” aflat pe pagina noastra www.okcredit.ro.

Crearea contului se face cu ajutorul unei adrese de e-mail si o parola aleasa de tine. Daca esti deja clientul nostru si doresti acces la informatiile contului tau, acceseaza direct butonul “Contul meu”.

Poti deveni clientul nostru si poti obtine o linie de credit de tip revolving daca esti cetatean roman, ai peste 20 de ani, un venit stabil din salariu, pensie sau PFA si un cont si card bancar curent.

Pentru ca solicitarea ta de credit sa poata fi analizata, ai nevoie doar de documentul de identitate (buletinul) si o poza selfie cu buletinul in mana. Acestea se incarca direct in contul de client Okcredit, la sectiunea “Documente”.

Despre primirea imprumutului

Pentru ca timpul este o resursa importanta, astazi este momentul in care primesti ajutorul financiar de care ai nevoie, la doar un click distanta! Simplu, usor si dureaza doar cateva minute.

In urma completarii informatiilor din formularul online si a transmiterii documentelor necesare, cererea ta intra in analiza. Factorii care stau la baza deciziei de creditare sunt analizati in conformitate cu normele interne ale Okcredit si tin cont de situatia ta financiara actuala.

Odata ce ai semnat contractul de imprumut, viramentul banilor se efectueaza instant. In unele situatii, este necesar sa tii cont de programul de procesare plati al bancii tale.

Pentru a-ti spori sansele de aprobare a unui imprumut, este necesar sa ne oferi informatii corecte si complete despre situatia ta financiara. In cazul in care esti deja clientul nostru, trebuie sa ai un istoric de plata pozitiv in ceea ce priveste sumele datorate.

Pentru ca stim ca timpul este important pentru tine, iti punem la dispozitie cea mai rapida modalitate de incasare a creditului online: direct in contul bancar. Pentru a evita intarzierile, te rugam sa tii cont ca IBAN-ul completat in formularul de credit sa fie corect.

Semnarea documentelor contractuale se face exclusiv online. Pentru confortul tau, oferim posibilitatea ca documentele sa fie semnate la distanta, in maniera electronica. Detaliile despre semnare le vei gasi in cadrul unui e-mail, in momentul aprobarii cererii de credit.

Okcredit incurajeaza creditarea responsabilă, de aceea, recomandarea noastra este de a nu imprumuta mai mult decat ai nevoie, pentru a evita orice indatorare excesiva. Linia de credit poate fi folosita pentru orice nevoie urgenta, pentru situatiile in care ramai fara bani pana la salariu sau pensie, pentru reparatii electrocasnice, plata diverselor facturi etc.

Despre rambursare

Unul din avantajele cheie ale unei linii de credit Okcredit este aceea ca ne adaptam nevoilor tale si iti putem oferi diverse metode de rambursare rapida si fara batai de cap!

Scadenta imprumutului tau este lunara si va fi aleasa de tine. De asemenea, odata ce incepi sa utilizezi din plafonul aprobat, vei primi un extras de cont lunar in care vei gasi indicata si data scadenta fiecarei rate. Avantajul tau este ca vei putea alege daca sa platesti doar suma minima sau suma necesara pentru reintregirea liniei de credit.

Pentru ca ne dorim ca intregul proces de rambursare sa fie simplu si relaxat, punem la dispozitie mai multe modalitati de plata:

  • Rambursare automata la data scadenta
  • Plata online cu cardul bancar, din contul de client Okcredit
  • Transfer bancar catre unul dintre conturile indicate de Okcredit
  • Depunere numerar la orice banca sau ghiseu bancar, in contul de rambursare Okcredit, deschis la BCR: RO92 RNCB 0072 1715 4796 0013
Toate aceste detalii iti vor fi trimise si indicate la momentul aprobarii liniei de credit.

Partea frumoasa este ca la fiecare data scadenta ai libertatea de alege ce suma sa rambursezi: fie minimul de plata, fie suma consumata integral pana la momentul respectiv. Altfel spus, poti acoperi partial sau integral suma necesara pentru reintregirea creditului tau.

Pentru a inchide linia de credit va fi necesar sa faci o solicitare prin email la [email protected] sau telefonic la 031.9036. Inchiderea imprumutului presupune achitarea sumei totale pe care o datorezi la acea data.

Alte intrebari

Garantat nu detinem rapunsul tuturor intrebarilor, insa mai avem cateva care te-ar putea ajuta in procesul de finantare online. Ramanem aici, disponibili pentru orice neclaritate!

In cazul in care nu detii o adresa de e-mail, iti sugeram doua dintre cele mai utilizate platforme de e-mail:

Gmail Creați Contul dvs. Google

Yahoo Creați Contul dvs. Yahoo

Este suficient sa accesezi unul dintre link-urile de mai sus si sa urmezi instructiunile paginii. Pentru asistenta, ne poti contacta la 031.9036.

Codul IBAN poate fi gasit in extrasul de cont, in profilul de Internet Banking sau contactand banca la care detii contul.

Serviciul nostru de suport clienti iti sta la dispozitie oricand ai nevoie! Ne poti contacta fie:

Oriunde. Oricand. Online.