Credit 10000 de lei

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Sunt destule momente în viață când situațiile neprevăzute îți pot destabiliza bugetul, însă nu este cazul să îți faci griji. Îți punem la dispoziție un credit de 10000 lei pe care îl poți accesa online. Cu această sumă poți să acoperi cu ușurință nevoile financiare urgente, să deschizi o afacere proprie sau să rezolvi o problemă medicală pe care o amânai.

Ce trebuie să faci dacă ai nevoie de un credit de 10000 de lei?

Dacă vrei să accesezi un credit de 10000 de lei de la un IFN precum Okcredit, tot ce trebuie să faci este să folosești calculatorul din această pagină și să selectezi suma dorită. Acesta îți afișează și care este dobânda zilnică, deoarece ne dorim că totul să fie cât mai transparent pentru clienții noștri. După ce ai ales împrumutul dorit, este necesar să completezi un scurt formular, iar decizia de finanțare o să vină în cel mai scurt timp.

Care sunt actele necesare pentru a obține împrumutul de 10000 de lei?

Condițiile de eligibilitate sunt minime la Okcredit. Poți obține un împrumut rapid de 10000 de lei dacă ai peste 19 ani, un venit stabil (salariu, pensie sau PFA), un cont și un card bancar. Pe lângă acestea, mai avem nevoie doar de adresa ta de e-mail și de numărul de telefon că să te putem contacta.

Care este perioada de creditare?

Îți punem la dispoziție o perioadă de 5 ani, timp în care poți să folosești banii așa cum consideri. Odată ce ai luat un credit de 10000 de lei, chiar dacă începi să rambursezi o parte din sumă, aceasta este încă disponibilă în contul tău. Adică dacă dorești să retragi iar banii, ai această posibilitate pentru perioada menționată. Acest credit de tip revolving funcționează că o rezervă proprie de bani pe care o poți gestiona foarte șimplu din contul de client.

Dacă ai împrumutat o sumă de 10000 de lei, cel mai probabil dorești să o restitui în tranșe. La Okcredit ai condiții flexibile de rambursare, însă îți recomandăm să returnezi banii înainte de scadență că să eviți acumularea dobânzilor. Poți face acest lucru direct în contul tău de client, fără să te deplasezi.

Ai toate motivele să alegi această variantă datorită condițiilor avantajoase pe care le oferă Okcredit. Criteriile de eligibilitate sunt minime, la fel și timpul de așteptare, iar condițiile de rambursare sunt în avantajul clientului. Mai mult, în primele 7 zile ai dobânda 0.

La data scadentă, trebuie să rambursezi întreaga sumă și dobânzile asociate. De aceea îți recomandăm să restitui măcar o parte din bani atunci când poți și să gestionezi finanțele în mod responsabil.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp