Fa cunostinta cu Okcredit!

Despre Okcredit

Ne bucuram ca ne-ai vizitat! Intelegem ca ai nevoie de cateva informatii despre platforma noastra. Okcredit este o alternativa 100% digitala a serviciilor financiare non-bancare, ce ofera creditare online sub forma unei linii de credit de tip revolving. Suntem inregistrati in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei ca institutie financiara nebancara, cu nr. RG-PJR-41-110373/11.03.2022 si in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei cu nr. RS-PJR-41-110141/01.11.2022 specializata in creditari pentru persoane fizice. Prin intermediul platformei noastre online, automatizam intregul proces de finantare si luam decizii complet obiective si responsabile.

Suntem diferiti

Prin intermediul platformei noastre online, avand in spate o echipa de profesionisti financiari, am reusit sa aducem in sfera serviciilor de creditare confortul si simplitatea. Nu este nevoie de un dosar de documente, nu este necesar sa te intalnesti cu un manager si nici sa stai in asteptare ore in sir la telefon. Intregul nostru serviciu de finantare este 100% online, in timp real, mereu la indemana. De asemenea, suntem flexibili si analizam in amanunt nevoile financiare ale clientilor nostri. Ne dorim mai presus de toate sa intelegem, sa intampinam si sa oferim solutii cat mai potrivite pentru tine!

Suntem responsabili

Okcredit ofera imprumuturi sub forma unei linii de credit cu o durata de pana la 5 Ani. Suntem seriosi in ceea ce priveste angajamentul nostru fata de o creditare responsabila, astfel incat gasim alternativa potrivita de finantare pentru fiecare client in parte, increderea si loialitatea fiind principiile etice dupa care ne ghidam intreaga activitate.Prin modalitatea noastra de lucru, facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a fi o companie de incredere, recunoscuta pentru eficienta si corectitudine fata de clienti.

Cream momente

Suntem de parere ca problemele fluxului de numerar pe termen scurt au nevoie de o solutie pe termen scurt si de o rezolvare rapida. Intr-o lume ideala, nu ar exista momente in care apar cheltuieli sau achizitii urgente. Realitatea insa ne-a invatat ca ocazional ne confruntam cu probleme financiare ce nu suporta amanare. Alegem sa credem ca prin oferirea de solutii financiare adaptate nevoilor tale, participam la succesul si reusitele, mai mici sau mai mari, din viata ta. Suntem alaturi de tine in tot procesul de finantare, de la creditarea propriu-zisa, la rambursare si prelungirea sau inchiderea creditului.
Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o suma de bani
in regim de urgenta?

Vreau credit
Poti solicita oricand un credit rapid prin intermediul site-ului web. Linia de credit de la Okcredit reprezinta un imprumut convenabil care iti permite sa utilizezi suma aprobata in mod repetat. La finalul datei scadente vei plati doar pentru suma utilizata.

Solicitare si transfer rapid, de oriunde te-ai afla

Stim ca ai nevoie de o solutie rapida, astfel incat tot procesul de aplicare pentru un credit este 100% la distanta. Transferul banilor se face imediat dupa aprobarea din partea noastra si semnarea online a documentelor necesare.

Usor de rambursat, potrivit pentru bugetul tau

Toate datele de rambursare se regasesc in contul tau de client Okcredit, dar si in contractul de credit sau in extrasul lunar transmis catre tine. Avantajul tau este ca vei putea alege daca sa platesti fie suma minima fie suma necesara pentru reintregirea liniei de credit.

Okcredit- creditor direct, fara intermediari

Okcredit este un creditor direct ce respecta confidentialitatea si protejeaza datele tale. Ne straduim zi de zi sa asiguram solutii pentru situatiile financiare ale clientilor nostri, astfel incat sa reusim sa oferim servicii de calitate pentru persoane de orice varsta, profesie sau nivel salarial, intr-un mod inteligent.

Contact

Pentru detalii despre produsul financiar Okcredit poti consulta sectiunea de Afla detalii, ne poti contacta la numarul de telefon 031.9036 sau ne poti transmite intrebarea ta prin intermediul formularului de mai jos.

Trimite

Oriunde. Oricand. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp