Fă cunoștință cu Okcredit!

Despre Okcredit

Ne bucurăm că ne-ai vizitat! Înțelegem că ai nevoie de câteva informații despre platforma noastră. Okcredit este o alternativă 100% digitală a serviciilor financiare non-bancare, ce oferă creditare online sub formă unei linii de credit de tip revolving. Suntem înregistrați în Registrul General al Băncii Naționale a României că instituție financiară nebancară, cu nr. RG-PJR-41-110373/11.03.2022 și în Registrul Special al Băncii Naționale a României cu nr. RS-PJR-41-110141/01.11.2022 specializată în creditări pentru persoane fizice. Prin intermediul platformei noastre online, automatizăm întregul proces de finanțare și luăm decizii complet obiective și responsabile.

Suntem diferiți

Prin intermediul platformei noastre online, având în spate o echipa de profesioniști financiari, am reușit să aducem în sfera serviciilor de creditare confortul și simplitatea. Nu este nevoie de un dosar de documente, nu este necesar să te întâlnești cu un manager și nici să stai în așteptare ore în șir la telefon. Întregul nostru serviciu de finanțare este 100% online, în timp real, mereu la îndemână. De asemenea, suntem flexibili și analizăm în amănunt nevoile financiare ale clienților noștri. Ne dorim mai presus de toate să înțelegem, să întâmpinăm și să oferim soluții cât mai potrivite pentru ține!

Suntem responsabili

Okcredit oferă împrumuturi sub forma unei linii de credit cu o durată de până la 5 Ani. Suntem serioși în ceea ce privește angajamentul nostru față de o creditare responsabilă, astfel încât găsim alternativă potrivită de finanțare pentru fiecare client în parte, încrederea și loialitatea fiind principiile etice după care ne ghidăm intreagă activitate.Prin modalitatea noastră de lucru, facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a fi o companie de încredere, recunoscută pentru eficientă și corectitudine față de clienți.

Creăm momente

Suntem de părere că problemele fluxului de numerar pe termen scurt au nevoie de o soluție pe termen scurt și de o rezolvare rapidă. Într-o lume ideală, nu ar exista momente în care apar cheltuieli sau achiziții urgențe. Realitatea însă ne-a învățat că ocazional ne confruntăm cu probleme financiare ce nu suportă amânare. Alegem să credem că prin oferirea de soluții financiare adaptate nevoilor tale, participăm la succesul și reușitele, mai mici sau mai mari, din viață ta. Suntem alături de tine în tot procesul de finanțare, de la creditarea propriu-zisă, la rambursare și prelungirea sau închiderea creditului.
Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit
Poți solicita oricând un credit rapid prin intermediul site-ului web. Linia de credit de la Okcredit reprezintă un împrumut convenabil care îți permite să utilizezi suma aprobată în mod repetat. La finalul datei scadente vei plăti doar pentru suma utilizată.

Solicitare și transfer rapid, de oriunde te-ai afla

Știm că ai nevoie de o soluție rapidă, astfel încât tot procesul de aplicare pentru un credit este 100% la distanță. Transferul banilor se face imediat după aprobarea din partea noastră și semnarea online a documentelor necesare.

Ușor de rambursat, potrivit pentru bugetul tău

Toate datele de rambursare se regăsesc în contul tău de client Okcredit, dar și în contractul de credit sau în extrasul lunar transmis către ține. Avantajul tău este că vei putea alege dacă să plătești fie suma minimă fie suma necesară pentru reîntregirea liniei de credit.

Okcredit- creditor direct, fără intermediari

Okcredit este un creditor direct ce respectă confidențialitatea și protejează datele tale. Ne străduim zi de zi să asigurăm soluții pentru situațiile financiare ale clienților noștri, astfel încât să reușim să oferim servicii de calitate pentru persoane de orice vârstă, profesie sau nivel salarial, într-un mod inteligent.

Contact

Pentru detalii despre produsul financiar Okcredit poti consulta sectiunea de Afla detalii, ne poti contacta la numarul de telefon 0375.395.053 sau ne poti transmite intrebarea ta prin intermediul formularului de mai jos.

Trimite

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp