Credit până la salariu

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Te confrunți lună de lună cu diferite urgențe financiare? Există situații care nu pot fi amânate până la salariu? Pentru astfel de urgențe financiare ai nevoie de soluții eficiente și rapide, care să te ajute să scapi de stres și să poți face față cheltuielilor care se impun. În cazul în care nu știi care este cea mai potrivită variantă pentru care să optezi, Okcredit vine în sprijinul tău cu rezolvarea. Este vorba despre un credit până la salariu, pe care îl poți solicită online, de oriunde te-ai afla. Acest tip de finanțare este o linie de credit până la salariu, cu trageri succesive pe o perioadă de 5 ani. Valoarea minimă a acestui împrumut este de 200 lei, în timp ce suma maximă disponibilă este de 3000 lei.

Ce este cu adevărat avantajos este faptul că această linie de credit este de tip revolving, ceea ce înseamnă că suma rambursată, mai puțin dobânda datorată, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă. Acest aspect este unul extrem de important, mai ales în momentele în care apar urgențe pentru că vei avea tot timpul la îndemână o sumă de bani pe care să o poți utiliza.

Află de aici cum poți obține un credit până la salariu

Pașii pe care trebuie să ii urmezi pentru a putea beneficia de un credit până la salariu sunt destul de simpli. În primul rând, trebuie să alegi, cu ajutorul calculatorului disponibil pe site, suma dorită. În al doilea rând, pentru a putea obține o ofertă de creditare, trebuie să completezi formularul online în care să specifici câteva detalii despre ține și să transmiți documentele necesare. Ulterior, cererea ta va fi analizată, respectiv aprobată de către specialiștii noștri sau respinsă. Acest proces are loc într-un timp foarte scurt, ceea ce înseamnă că vei primi banii în aceeași zi, având posibilitatea de a utiliza oricând suma aprobată.

În ceea ce privește rambursarea, operațiunea este una la fel de comodă, tot ce trebuie să faci este să plătești cu cardul suma pe care ai folosit-o și dobânda acumulată. Nu uita, alături de Okcredit, suma rambursată este din nou disponibilă pentru a fi retrasă.

Descoperă ce condiții sunt necesare pentru un împrumut până la salariu

Pentru a putea obține un împrumut online rapid, este nevoie să ai vârstă minimă de 20 ani, să deții un venit stabil, fie din salariu, fie din pensie și să ai un cont și un card bancar activ, pentru a putea realiza tranzacțiile. De asemenea, pentru a te putea contacta atunci când este nevoie, este necesar să ne oferi o adresă de e-mail valabilă și un număr de telefon valid.

Alături de Okcredit nu mai ești nevoit să numeri zilele până la salariu pentru a te putea descurca cu costurile care apar pe zi ce trece. Așadar, profită și tu de toate avantajele de a fi clientul nostru și solicită un împrumut online până la salariu, simplu și rapid, de oriunde te-ai află, fără să fii nevoit să te deplasezi. Solicită chiar acum un credit până la salariu online!

Un credit până la salariu reprezintă un tip de împrumut extrem de accesibil tuturor persoanelor care au nevoie de bani urgent. Creditul este restituit, de regulă, în decursul a 30 de zile.

Dacă întâmpini dificultăți în achitarea împrumutului tău până la salariu, te rugam să accesezi secțiune Contact pentru a găsi împreună soluția potrivită situației tale.

Îți recomandăm să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai aceasta posibilitate. Atunci când efectuezi anticipat o plată, plăteșsti doar suma împrumutată și dobânda acumulată până în acel moment.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp