Credit pana la salariu

Alege suma dorita

Aplici 100%
online


Fara giranti,
fara garantii


Transfer instant
pe card

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un imprumut in valoare de 500 lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 5810.72 %, dobanda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizata, dobanda totala este 1743.48 lei, iar suma totala de plata este de 2293.48 lei. DAE si suma totala de plata pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunand ca suma aprobata a fost retrasa integral in momentul acordarii, iar rambursarea se face in 12 rate lunare egale, in valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani si poate fi accesata prin trageri multiple, in conformitate cu conditiile de creditare.

Te confrunti luna de luna cu diferite urgente financiare? Exista situatii care nu pot fi amanate pana la salariu? Pentru astfel de urgente financiare ai nevoie de solutii eficiente si rapide, care sa te ajute sa scapi de stres si sa poti face fata cheltuielilor care se impun. In cazul in care nu stii care este cea mai potrivita varianta pentru care sa optezi, Okcredit vine in sprijinul tau cu rezolvarea. Este vorba despre un credit pana la salariu, pe care il poti solicita online, de oriunde te-ai afla. Acest tip de finantare este o linie de credit pana la salariu, cu trageri succesive pe o perioada de 5 ani. Valoarea minima a acestui imprumut este de 200 lei, in timp ce suma maxima disponibila este de 3000 lei.

Ce este cu adevarat avantajos este faptul ca aceasta linie de credit este de tip revolving, ceea ce inseamna ca suma rambursata, mai putin dobanda datorata, este din nou disponibila pentru a fi retrasa. Acest aspect este unul extrem de important, mai ales in momentele in care apar urgente pentru ca vei avea tot timpul la idemana o suma de bani pe care sa o poti utiliza.

Afla de aici cum poti obtine un credit pana la salariu

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a putea beneficia de un credit pana la salariu sunt destul de simpli. In primul rand, trebuie sa alegi, cu ajutorul calculatorului disponibil pe site, suma dorita. In al doilea rand, pentru a putea obtine o oferta de creditare, trebuie sa completezi formularul online in care sa specifici cateva detalii despre tine si sa transmiti documentele necesare. Ulterior, cererea ta va fi analizata, respectiv aprobata de catre specialistii nostri sau respinsa. Acest proces are loc intr-un timp foarte scurt, ceea ce inseamna ca vei primi banii in aceeasi zi, avand posibilitatea de a utiliza oricand suma aprobata.

In ceea ce priveste rambursarea, operatiunea este una la fel de comoda, tot ce trebuie sa faci este sa platesti cu cardul suma pe care ai folosit-o si dobanda acumulata. Nu uita, alaturi de Okcredit, suma rambursata este din nou disponibila pentru a fi retrasa.

Descopera ce conditii sunt necesare pentru un imprumut pana la salariu

Pentru a putea obtine un imprumut pana la salariu, este nevoie sa ai varsta minima de 20 ani, sa detii un venit stabil, fie din salariu, fie din pensie si sa ai un cont si un card bancar activ, pentru a putea realiza tranzactiile. De asemenea, pentru a te putea contacta atunci cand este nevoie, este necesar sa ne oferi o adresa de e-mail valabila si un numar de telefon valid.

Alaturi de Okcredit nu mai esti nevoit sa numeri zilele pana la salariu pentru a te putea descurca cu costurile care apar pe zi ce trece. Asadar, profita si tu de toate avantajele de a fi clientul nostru si solicita un imprumut online pana la salariu, simplu si rapid, de oriunde te-ai afla, fara sa fii nevoit sa te deplasezi. Solicita chiar acum un credit pana la salariu online!

Un credit pana la salariu reprezinta un tip de imprumut extrem de accesibil tuturor persoanelor care au nevoie de bani urgent. Creditul este restituit, de regula, in decursul a 30 de zile.

Daca intampini dificultati in achitarea imprumutului tau pana la salariu, te rugam sa accesezi sectiune Contact pentru a gasi impreuna solutia potrivita situatiei tale.

Iti recomandam sa restitui suma utilizata si dobanda aferenta imediat ce ai aceasta posibilitate. Atunci cand efectuezi anticipat o plata, platesti doar suma imprumutata si dobanda acumulata pana in acel moment.

Solicita un credit rapid.

Ai nevoie de o suma de bani
in regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricand. Online.