Credit pentru pensionari

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Dacă ai în plan să acoperi o cheltuială care te solicită din punct de vedere financiar, poți apela oricând la un credit pentru pensionari și vei obține sume între 200 și 3000 de lei. Cu ajutorul acestui împrumut online ai posibilitatea de a rezolva o parte din grijile zilnice, dar poți să folosești banii și pentru urgențe medicale.

Cum poți obține un credit?

Procesul de aplicare la Okcredit este unul cât se poate de simplu. Folosește calculatorul pus la dispoziție pe această pagină și alege suma dorită. Îți afișăm în mod transparent dobânda din fiecare zi calculată pentru suma cerută. După ce ai confirmat prin apăsarea butonului „Aplică acum”, trebuie să completezi formularul disponibil. Acesta va fi procesat de specialiștii noștri, care îți vor comunica în cel mai scurt timp un răspuns.

Condițiile în care se acordă creditul pentru pensionari

Condițiile pentru a accesa un împrumut pentru pensionari sunt minime la Okcredit, iar prima dintre ele este să ai un venit stabil (așa cum este pensia). De asemenea, este necesar să deții un cont și un card bancar, deoarece întregul proces se desfășoară online. Îți vom vira banii direct în cont, că să nu fie nevoie să te deplasezi. Că să te putem contacta, sunt necesare o adresă de e-mail, precum și un număr de telefon. Nu în ultimul rând, în ceea ce privește vârsta, Okcredit oferă credite pentru pensionari de 75 de ani, acesta fiind pragul maxim de acceptare a cererilor.

Avantajele accesării unui împrumut rapid pentru pensionari de la Okcredit

  • Durata de completare a cererii este de doar câteva minute
  • Primești rapid suma solicitată fără să te deplasezi
  • Rambursezi banii din confortul casei tale, direct în cont
  • Poți lua credite până la vârsta de 75 de ani
  • Nu ai nevoie de alte acte în afară de buletin

Cum se rambursează suma?

Îți oferim condiții flexibile și avantajoase de rambursare. Banii poți să ii restitui direct în contul de client, fără să te deplasezi. De asemenea, sistemul nostru este de tip revolving, ceea ce înseamnă că dacă ai dat deja o parte din bani înapoi, ei pot fi folosiți din nou în cazul în care dorești să faci o nouă retragere. Nu este necesar să faci o altă cerere, deoarece te poți bucura de acest avantaj 5 ani. În această perioadă ai practic propria ta rezervă de bani.

După aprobarea cererii de împrumut și semnarea contractului, transferul de bani este efectuat imediat, iar suma solicitată este disponibilă în aceeași zi.

Okcredit oferă împrumuturi și pentru pensionari de peste 70 de ani. Astfel, dacă ai până în 75 de ani, poți aplica fără griji.

Contractul de împrumut este valabil pentru o perioadă de până la 5 ani. Îți sugerăm să folosești banii în mod responsabil și să rambursezi suma utilizată și dobânda asociată imediat ce ai posibilitatea. Astfel o să eviți acumularea dobânzilor și presiunea financiară. Bineînțeles, dacă pe viitor o să ai nevoie de bani pentru o altă urgență, poți să revii la Okcredit pentru un nou împrumut.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgență?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp