Credit de consum

Aplici 100%
online


Fără giranți,
fără garanții


Transfer instant
pe card

iso visa_mastercard

*Ofertă valabilă pentru clienții noi. Dobânda valabilă pentru primele 7 zile.

*Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 5810.72 %, dobânda este de 1,2% pe zi (438% pe an) din suma utilizată, dobânda totală este 1743.48 lei, iar suma totală de plată este de 2293.48 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale, în valoare de 186.97 lei fiecare. Linia de credit are valabilitate 5 ani și poate fi accesată prin trageri multiple, în conformitate cu condițiile de creditare.

Creditul de consum se referă la un împrumut avantajos pe care îl poți accesa pentru orice dorință personală. Fie că ai nevoie de bani pentru studii, servicii medicale, pentru reparații sau pentru renovarea locuinței, Okcredit îți oferă un produs avantajos care să te ajute în astfel de situații.

Cum poți obține un credit de consum?

Este foarte simplu să obții un credit de consum din partea noastră. Tot ce trebuie să faci este să alegi suma de care ai nevoie folosind calculatorul din această pagină, iar ulterior o să primești un formular scurt și rapid pe care să îl completezi.

Cum te poate ajuta un împrumut pentru consum?

Știm că uneori oricât de bine ai fi organizat din punct de vedere financiar, apar situații care îți pot destabiliza bugetul. Dacă te gândeșți să iei un credit online, îți punem la dispoziție acest tip de împrumut avantajos pe care ți-l oferim că să îți rezolvi problemele în cel mai scurt timp. Repară-ti mașină, înlocuiește electrocasnicele, plătește meditațiile copiilor sau pur și simplu începe proiectul de reamenajare pe care îl amani de atâta timp folosind creditul pentru consum.

După ce îți analizăm cererea, dacă totul este în regulă, îți virăm banii în 2 ore. Știm cât de important este să primești suma cât mai rapid, așa că avem întotdeauna grijă să procesăm în cel mai scurt timp cererile clienților noștri.

Oferim credite persoanelor care au împlinit 19 ani, cu un venit stabil din salariu, pensie sau PFA, care dețin un cont și un card bancar. De asemenea, avem nevoie de o adresă de email și un număr de telefon pe care să te putem contacta. Așa cum observi, nu sunt multe condiții pentru accesarea creditului deoarece ne dorim să ajutăm cât mai multe persoane să își rezolve problemele de ordin financiar ce stau in calea obiectivelor lor.

Creditul de consum de la Okcredit este valabil timp de 5 ani. Produsul nostru este de tip revolving ceea ce înseamnă că odată ce ai creat contul de client, atunci când rambursezi o parte din sumă, ea redevine disponibilă în cont. Astfel, oricând ai nevoie, poți să faci o nouă retragere fără să depui o altă cerere online. În cazul acesta accesul la bani este instant.

Solicită un credit rapid.

Ai nevoie de o sumă de bani
în regim de urgenta?

Vreau credit

Oriunde. Oricând. Online.


whatsapp Suntem pe WhatsApp