REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE “Cu Okcredit câștigi o cină romantică de ziua îndrăgostiților!” ORGANIZATĂ DE OKCREDIT IFN SA

ART. 1 ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul Campaniei promotionale Cu OKCREDIT castigi o cina romantica de ziua indragostitilor! (denumita in continuare „Campania”) este OKCREDIT IFN SA, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Povernei, nr. 15-17, Sector 1, avand numar de inregistrare in Registrul Comertului J40/21423/2021 si CUI 45322839, reprezentata legal prin Dl. Catalin Neagu, in calitate de Director General, denumita in continuare „Organizator” sau „OKCREDIT”.


ART. 2 DISPOZITII GENERALE

2.1. Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant si este pus la dispozitia acestora pe pagina web a Organizatorului, www.okcredit.ro. Totodata, se pot solicita informatii despre regulament telefonic, la nr. de telefon 0375395053, sau la adresa de e-mail [email protected]

2.2. Prevederile prezentului Regulament oficial sunt obligatorii pentru toti participantii la Campanie, acesta putand fi accesat pe toata durata Campaniei pe pagina web a Organizatorului, www.okcredit.ro.

2.3. Organizatorul are dreptul, oricand pe durata desfasuratii Campaniei, sa modifice prezentul Regulament oficial, cu conditia publicarii sale in forma modificata cu cel putin 1 zi lucratoare inainte ca modificarile sa devina operationale.

2.4. Campania este organizata si se desfasoara potrivit legislatiei romane in vigoare. Participarea la aceasta Campanie este gratuita si nu exista nicio conditionare de plata vreunei taxe, directe sau indirecte, pentru aceasta participare.


ART. 3 DURATA DESFĂSURĂRII CAMPANIEI

3.1. Campania se desfășoară în perioada 05.02.2024 – 28.02.2024, pe teritoriul României, la acesta fiind înscriși automat toți clienții OKCREDIT care îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 4 de mai jos.

3.2. Se vor acordă 2 de premii în bani, în valoare de 500 RON fiecare, în urma extragerii din data de 1 martie 2024


ART. 4 CONDIȚII DE PARTICIPARE

4.1. Pot participa la Campanie toți clienții OKCREDIT care îndeplinesc următoarele condiții (primele două condiții sunt alternative):

  1. au încheiat în intervalul 05.02.2024 – 28.02.2024 un contract de credit cu OKCREDIT, prin accesarea site-ului www.okcredit.ro.
  2. au încheiat un contract de credit cu OKCREDIT anterior datei de 05.02.2024 și efectuează o tragere nouă, în valoare de cel puțin 200 lei, în intervalul 05.02.2024 – 28.02.2024.
  3. nu înregistrează sume restante față de OKCREDIT la data extragerii.
  4. și-au exprimat acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scop de marketing și nu au retras acest acord până la data extragerii.

4.2. Nu pot participa la Campanie angajații OKCREDIT, colaboratorii și angajații colaboratorilor săi, precum și soții, rudele și afinii până la gradul al patrulea inclusiv ale acestora.


ART. 5. DESFASURAREA CAMPANIEI ȘI TRAGERILE LA SORȚI

5.1. Tragerea la sorți (extragerea) vor avea loc în prezența unei comisii alcătuită din reprezentanți ai Organizatorului, după calendarul prevăzut la art. 3.2.; extragerea este efectuată electronic, prin intermediul unui program cu distribuție aleatorie (random.org), care va selecta, dintre toți clienții care îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 4, clienții câștigători cărora li se vor atribui premiile respectivei extrageri.

5.2. Extragerea va desemna 2 câștigători ai premiilor de 500 lei și două rezerve, astfel încât aceștia vor beneficia de premiu, în ordinea extragerii, în măsură în care câștigătorii desemnați nu pot, nu doresc sau nu îndeplinește condițiile pentru a intra în posesia premiului.

5.3. În ziua extragerii, câștigătorii premiilor vor fi validați, în sensul că se va verifica îndeplinirea fiecăreia și tuturor condițiilor prevăzute în art. 4. Cu privire la validare se va încheia un proces verbal care urmează a fi semnat de toți membrii comisiei care a fost de față la extragere.

5.4. Imediat după validare, câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul www.okcredit.ro, pe pagina dedicată Campaniei. În termen de trei zile lucrătoare de la dată validării, câștigătorii vor fi contactați de Organizator, atât prin e-mail, cât și telefonic, pentru a li se comunica modalitatea în care pot intra în posesia premiului. În situația în care câștigătorul nu este validat, nu poate fi contactat de către Organizator, sau, în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării numelui sau pe site, nu își revendică premiul, Organizatorul va apela la rezervele extrase, în ordinea extragerii. Rezervele vor fi validate și contactate după procedura prevăzută în art. 5.3 și 5.4.

5.5. Premiile se vor acorda câștigătorilor după extragere, după parcurgerea procedurilor prevăzute la art. 5.3. și 5.4. Modalitatea de acordare va fi prin virament bancar în contul IBAN al câștigătorului, completat de acesta în aplicăția de credit.


ART. 6. PREMIILE

6.1. Premiile acordate în cadrul Campaniei sunt în număr de 2 și constau în premii în bani cu o valoare de 500 lei. Valorile indicate sunt fie valori neimpozabile, fie valori după deducerea, reținerea și virarea impozitului datorat către stat, în condițiile prevăzute la art. 7 din prezentul Regulament.

6.2. Premiile Campaniei sunt și rămân pe toată durata Campaniei cele menționate în art. 6.1 de mai sus.

6.3. Premiile sunt personale, în sensul că persoană câștigătoare nu poate ceda premiul câștigat către o altă persoană.


ART. 7. TAXE ȘI IMPOZITE

7.1. Organizatorul are obligația să rețină și să vireze, din suma brută aferentă fiecărui premiu, impozitul datorat către stat în conformitate cu prevederile art. 108 și urm. din Codul Fiscal, cu modificările și completările ulterioare, cu excepta situației în care premiul este neimpozabil.

7.2. Impozitul în cota de 10% se va aplică la valoarea netă a fiecărui premiu impozabil, obținută prin deducerea din valoarea brută a premiului a venitului considerat de lege neimpozabil, respectiv a sumei de 600 lei.


ART. 8. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

8.1. Organizatorul prelucrează datele cu caracter personal ale clienților săi (nume și prenume – inclusiv pentru membrii familiei, după caz, sex, dată și locul nașterii, cetățenia, date din actele de stare civilă, serie și număr act de identitate, CNP, semnătură, adresă –domiciliu și/sau reședință, după caz, telefon, fax, email, profesie, loc de muncă, formare profesională, situație economică și financiară, bunuri deținute, date bancare etc) furnizate cu prilejul formalităților de prezentare a informațiilor obligatorii, ofertare, încheiere și derulare a contractelor de credit și/sau obținute din baze de date publice.

8.2. Conform cerințelor Regulamentului General privind Protecția datelor 679/2016 (în continuare „GDPR”), Organizatorul administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile declarate, datele personale pe care clienții le furnizează.

8.3. Scopul declarat al colectării datelor clientului de către Organizator este, printre altele, și derularea de activități de marketing, prelucrarea în scopul derulării prezenței Campanii încadrându-se în acest scop. Prin participarea la Campanie și acceptarea dispozițiilor prezentului Regulament, Clientul declară că este de acord cu prelucrarea datelor sale în vederea derulării Campaniei. Clientul se poate opune oricând și fără justificate prelucrării în scop de marketing, Organizatorul fiind obligat să înceteze prelucrarea în acest scop în cazul exercitării dreptului de opoziție. În acest caz, Clientul este obligatoriu și imediat descalificat și nu va mai participa la Campane, la dată exercitării dreptului de opoziție.

8.4. Conform GDPR, Clientul beneficiază de dreptul de acces, de opoziție, de intervenție asupra datelor, de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. În virtutea dreptului de opoziție, Clientul are dreptul de a se opune, gratuit să fără justificare, prelucrării datelor personale care îl privesc în scop de marketing, reclamă și publicitate și să solicite ștergerea acestora, în condițiile prevăzute de lege, cu consecință imposibilității de a participa la Campanie. Pentru exercitarea acestor drepturi, Clientul se va adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă fie prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, fie depusă direct la sediul Organizatorului, sau pe adresa de e-mail a responsabilului cu protecția datelor, [email protected].

8.5. Prin participarea la această Campanie și acceptarea termenilor și condițiilor cuprinse în prezentul Regulament, Clientul declară că este de acord și nu se opune prelucrării datelor sale cu caracter peresonal în scopurile, cu mijloacele și în condițiile prevăzute de prezentul aticol 8, precum și de dispozițiile legale în vigoare.

8.6. Totodată, prin participarea la această Campanie și acceptarea termenilor și condițiilor cuprinse în prezentul Regulament, Clientul declară că este de acord că, în cazul în care este declarat câștigător, numele sau să fie făcut public prin afișare pe pagină de internet a Organizatorului și că fotografia sa promoțională, realizată cu ocazia acordării premiului, după caz, să fie publicată pe site de la dată acordării premiului și până în a zecea zi după încheierea Campaniei.


ART. 9. ÎNTRERUPEREA SAU SUSPENDAREA CAMPANIEI; MODIFICAREA CONDIȚIILOR.

9.1. Campania poate fi suspendată sau întreruptă de către Organizator înainte de data finalizării acesteia, numai cu anunțarea prealabilă a participanților, prin afișare pe pagină sa de internet www.okcredit.ro. Anunțul se va face cu cel puțin 1 zi lucrătoare înainte ca suspendarea sau întreruperea să se producă.

9.2. Motivele suspendării sau întreruperii pot fi forță majoră, încălcarea unei prevederi legale, sau imposibilitatea de continuare din motive independente de voință Organizatorului.

9.3. Organizatorul are dreptul, oricând pe durata desfășurării Campaniei, să modifice condițiile de desfășurare a Campaniei, cu condiția publicării Regulamnetului oficial în formă modificată cu cel puțîn 1 zi lucrătoare înainte că modificările să devină operaționale.

Despre Autor

"Numele meu este Mădălina și activez în marketing-ul digital de 4 ani. Principalele mele abilități sunt comunicarea eficientă și creativitatea."

whatsapp Suntem pe WhatsApp